Omgaan met angst voor COVID

Hoe ga ik om met informatie die me zorgen geeft of bang maakt? Dagelijks lees ik dramatische informatie op het internet, ik moet het lezen want ik ben deel van deze samenleving en heb een bedrijf. Dagelijks spreek ik iemand die ziek is, die met iemand in aanraking is geweest die ziek is, of wiens kinderen ziek zijn. 

Ook mijn geliefden en familie hebben zieken onder zich. Dagelijks denk ik bij een loopneus, is het... of is het allergie, of is het de kou? 
Het is training, steeds opnieuw maak ik de behulpzame gedachte : MIJN IMMUUNSYSTEEM IS SUPERSTERK. 

Het is mijn mantra geworden, en ik weet dat elke keer dat ik deze informatie aan mijn cellen geef, ze weten waar ze zich op moeten richten, mijn immuunsysteem supersterk laten zijn. 

Misschien voorkomt het niet dat ik ziek word, ik heb geen idee wat beter is, want het licht krijgen en immuun worden spreekt me ook aan. Laat mijn immuunsysteem sterk zijn en haar best doen, dat is wat ik wens. Ik wens dit ook aan ieder ander. Hun Yuan Ling Tong, al is daar.

Dagelijks doe ik Qigong. Ik geef online les en les in het park, daarmee verspreid ik mijn mantra : Ieders immuunsysteem is supersterk!!

Populair