Skip to main content

Omgaan met angst voor COVID

Hoe ga ik om met informatie die me zorgen geeft of bang maakt? Dagelijks lees ik dramatische informatie op het internet, ik moet het lezen want ik ben deel van deze samenleving en heb een bedrijf. Dagelijks spreek ik iemand die ziek is, die met iemand in aanraking is geweest die ziek is, of wiens kinderen ziek zijn. 

Ook mijn geliefden en familie hebben zieken onder zich. Dagelijks denk ik bij een loopneus, is het... of is het allergie, of is het de kou? 

Het is training, steeds opnieuw maak ik de behulpzame gedachte : MIJN IMMUUNSYSTEEM IS SUPERSTERK. 

Het is mijn mantra geworden, en ik weet dat elke keer dat ik deze informatie aan mijn cellen geef, ze weten waar ze zich op moeten richten, mijn immuunsysteem supersterk laten zijn. 

Misschien voorkomt het niet dat ik ziek word, ik heb geen idee wat beter is, want het licht krijgen en immuun worden spreekt me ook aan. Laat mijn immuunsysteem sterk zijn en haar best doen, dat is wat ik wens. Ik wens dit ook aan ieder ander. Hun Yuan Ling Tong, al is daar.

Dagelijks doe ik Qigong. Ik geef online les en les in het park, daarmee verspreid ik mijn mantra : Ieders immuunsysteem is supersterk!!

Popular posts from this blog

Amazing Healing

I must have been 14 or 15 years old, my world consisted of going to school, hanging with friends and a lot of horse-back riding. I had no clue about qigong, China, healing, qi or martial arts. Even so I had no clue about paranormal abilities, not even my own. My world was pretty small at that time growing up in a little town nearby the sea in Holland.

Intenties en heling

Bij het oefenen van Zhineng Qigong is het zetten van je intentie belangrijk om het helingsproces van lichaam en geest te begeleiden. De combinatie van bewegen met het lichaam en de gedachten een andere kant op sturen blijkt van grote en positieve invloed op de gezondheid. 

Qi-veld 8 verses Zhineng Qigong

Bij het oefenen van Zhineng Qigong werken we met een Qi-veld. We maken met de groep een extra veld van energie waarin we met elkaar verbinden, dit doet de docent. Ook verbinden we ons met het grote Qi-veld, de Hunyuan Qi. En we verbinden met het Qi-veld diep van binnen in onszelf. Tijdens een les Qigong gebeurt dus heel veel in energie wat je niet kunt zien, maar vaak wel kunt voelen. Hoe zet je voor jezelf een Qi-veld op?